Esbjerg Kommune
« Tilbage til forsiden
Velkommen
Kontakt
Værd at vide
Tandpleje info
  6-års tænder
  Huller
  Lakforsegling
  Når det gør ondt
  Piercing
  Rokketænder
  Røntgenbilleder
  Sodavand og syre
  Tandbøjler
  Tandbørstning
  Tandfrembrud
  Transplantationer
  Uheld og skade
  Visdomstænder
Links
  Netdoktor.dk
 
 
Velkommen
Dit barn er altid velkommen hos Børnetandlægerne.
Vi er en vigtig del af starten på gode tandplejevaner, og kan give dig og dit barn råd og vejledning om alt indenfor tandpleje og regulering.

Alle børn og unge fra 0- 18år, som bor i Esbjerg Kommune, tilbydes gratis behandling hos kommuners børnetandlæger. Barnet bliver automatisk indkaldt på den tandklinik, familien hører til.

En god oplevelse
Det er vigtigt, at barnet bliver glad for at gå til tandlæge. Års erfaring har læst os, at barnets første møde med tandlægen kan få afgørende betydning for det videre forløb. Ved det første besøg på tandklinikken vænnes barnet stille og roligt til at gå til tandlæge, og vi vil gøre vores til, at det skal være en god og positiv oplevelse.
Det er meget forskelligt, hvor hurtigt børn vænner sig til tandlægebesøg, og det er vi meget opmærksomme på. Derfor er der ved hvert besøg ro og tid til at vudere barnets reaktion, og vi respektere barnets grænser.

Målet er, at dit barn får sunde tænder
Børnetandlægerne samarbejder først og fremmest med jer som forældre. Men vi samarbejder også med sunhedsplejersker, dagplejer, daginstitutioner og skoler.
Se tips til tandbørstning »
Klik på billedet til højre for at se filmene
Tips til tandbørstning
Oplysningerne på disse sider må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendte tandlæger. Indholdet på bevar-smilet.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Læs mere om brugerbetingelser, klik her.

© 2001 - 2007 Copyright SUN-ADvertising A/S. All rights reserved.